Skjem deg bort Søndag: Vinyasa og Yin Yoga med vegetarlunsj

Lena & Cecilia


Skjem deg bort Søndag: Vinyasa og Yin Yoga med vegetarlunsj

Vi starter denne søndagen med en rolig dynamisk Vinyasa Yoga. Vinyasa betyr «pust-synkronisert bevegelse», hvilket betyr at man beveger seg inn og ut av stillingene i takt med pusten. De forsjellige stillingene holdes i noen pust før mann med hjelp av pusten beveger seg inn i neste. Vinyasa yoga passer for deg som vektlegger styrke, fleksibilitet og balanse i kombinasjon med meditativt flyt. Etter denne timen blir det servert en deilig og næringsrik vegetarlunsj før vi avslutter dagen med en rolig Yin Yoga time. Yin Yoga er en rolig terapeutisk yoga med dype, lange strekk, for å få kroppen mer i balanse og mindre kroppslige smerter. Bedrer sirkulasjon, reduserer mentalt stress, gir mykere muskler og mer elastisk bindevev. Vi avslutter med avspenning og meditasjon.

10.30-12.00 Vinyasa Yoga
12.00-13.00 Vegetarlunsj
13.00-14.30 Yin Yoga

Sndag 05-02-2017
10:30 – 14:30

6Ledige
plasser
Kr 500.00
Passed event