Yogance

        Øydis Vevik


Yogance / Workshops

I Yogance forenes yoga og dans. Kjente yogasekvenser utforskes og farges av personlig bevegelsesuttrykk. Pust og bevegelse synkroniseres og omfavner musikken, hvor dansen inspirerer og gir nytt liv til enkle yogaøvelser. Klassen passer til alle nivå, hvor det er ikke nødvendig med tidligere erfaring fra dans eller yoga.

Øydis er utdannet fra Statens Balletthøyskole/Kunsthøyskolen i 1998. Hun har arbeidet over 10 år som ballettdanser, hvor hun blant annet danset i Carte Blanche, Oslo Danse Ensemble og National teateret. Hun har undervist ballet i mange år ved siden av å være utøvende danser selv. Øydis tok videreutdanning som pilates instruktør, og senere videreutdanning inne yoga. Hun underviste i flere år ved Balance Yoga og Pilates studio i Oslo. Øydis har i senere tid omskolert seg til psykolog, og har undervist medisinsk yoga som del av rusbehandling ved sørlandet sykehus.

Lrdag 18-03-2017
13:00 – 15:00

3Ledige
plasser
Kr 300.00
Passed event