Kurs 01-01-1970

Meridian Yin Yoga - Vår

Fra 01-03-2020   11:00
Til 01-03-2020  13:00
Sted.Arendal Yogastudio

- BETAL MED KORT ELLER KONTANT NÅR DERE KOMMER -

BINDENDE PÅMELDING. MÅ AVBESTILLES MINST 24 TIMER I FORKANT.

Dette er en meridian-yin yoga for å forberede kroppen din på den kommende våren, og hjelpe deg med årstidsskiftet fra vinter til vår. Vi skal jobbe med tre-elementet i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TCM), og de tilhørende meridianene. Mange blir forkjølet i årstidovergangene, så det er lurt å forberede kroppen og gjøre den best mulig rustet for forandringen som kommer. Meridianer er energibaner i kroppen, som energien strømmer gjennom. Ved å balansere energien i disse banene hjelper man kroppen til å håndtere det som skjer i livet rundt oss på en bedre måte, i dette tilfelle overgangen til vår.

Yin Yoga er en rolig form for Yoga der man blir lenger i posisjonene for å nå dypere inn i vevet i kroppen. Det er hjelper oss til å bli mykere men også til å stresse ned, og finne ro og balanse i kropp og sinn.

Kaja er utdannet yogalærer innen blant annet Yin Yoga, og hun er sertifisert Shiatsu massør. Shiatsu massasje er en øst-asiatisk form for massasje som tar utgangspunkt i Qi, vital energi som renner gjennom meridianer eller energibaner i kroppen.

6ledige
plasser
Kr 300.00


Bestill kurs
Navn, Etternavn*:  Telefon*:  E-post*:  Adresse: 
Sikkerhetsspørsmål.
4 + 3 =